Team Brede Impuls (TBI)

Team Brede Impuls (TBI)

Talentontwikkeling in Rijswijk!

Een turbulent jaar in beeld gebracht. Ondanks de coronamaatregelen zijn er nieuwe projecten gerealiseerd en huidige projecten aangepast. Talentontwikkeling speelt een rol in onze activiteiten. Haaglanden Beweegt, Team Brede Impuls – Rijswijk, Cruyff Court of Expeditie Rijswijk; hoe zijn wij eigenlijk bekend bij jouw?! Door heel Rijswijk zijn we actief! Heb jij al deelgenomen aan 1 van onze activiteiten? We zien jouw graag actief, doe ook mee en ontdek je talent!

Talentontwikkeling in Rijswijk!

Richt jij je ook op talentontwikkeling voor de jeugd? Sluit je aan bij de 5 thema’s: sport, cultuur, taal, natuur & techniek? Wij zijn op zoek naar jou! Binnen de brede impuls regeling zijn er verschillende rollen, welke past het beste bij jou? Zie ook het stroomschema! Heb je andere leuke ideeën voor een samenwerking. Kom met ons in contact via info@haaglandenbeweegt.nl

Team Brede Impuls bestaat uit negen Programmacoördinatoren, waaronder een verenigingsondersteuner, een Projectmanager en een Accounthouder. In Rijswijk realiseren zij de verbinding tussen lokalen organisaties, verenigingen en scholen. Op basis van de wensen en behoeften van Rijswijkse kinderen (2-14 jaar) ontwikkelen zij School- & wijkprogramma’s. Met dit activiteitenaanbod wordt er gericht op vijf thema’s namelijk, sport, natuur, cultuur, taal en techniek. Benieuwd naar wat er bij jouw in de wijk allemaal gebeurt of heb je zelf een leuk idee? Neem contact op met de Programmacoördinatoren via info@haaglandenbeweegt.nl

Rooster van Cruijff Court
Woensdag 13.00 tot 15.00 uur 4-12 jaar Cruijff Court
Vrijdag 15.30 tot 17.30 uur 4-12 jaar Cruijff Court
*max. 20 kinderen
Contactpersoon: Kevin de Wit, 06-53609962 of k.dewit@haaglandenbeweegt.nl

Let op! Aanmelden is nergens nodig, maar vol = vol

Links

PROMOTIEFILM TBI

Bekijk hier een korte film over TBI Rijswijk.  

INFOGRAPHIC

Klik hier voor de Infographic van TBI Rijswijk

 

FLYER

Klik hier voor de flyer van TBI Rijswijk

Brede Impuls Magazine

PROMOTIEFILM RIJSWIJKSE BANENTOUR

Bekijk een korte film over De Rijswijkse Banentour 

BREDE IMPULS MAGAZINE

Klik hier voor BIM nummer 1

Klik hier voor BIM nummer 2

Klik hier voor BIM nummer 3

Klik hier voor BIM nummer 4

Klik hier voor BIM nummer 5

Ontdekkers

De Ontdekkers doen coole, nieuwe dingen en zijn lekker actief bezig. Want er valt van alles te ontdekken op het gebied van cultuur, sport, natuur, taal en techniek! Ben jij ook een Ontdekker? De Ontdekkers hebben gratis vakantieactiviteiten en lessenreeksen tussen de vakanties door. Meld je dan aan en ontdek nieuwe sporten, hobby’s en misschien wel jouw verborgen talent!

IEDER KIND IS EEN ONTDEKKER 
Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan graag op ontdekkingsreis samen met Pascal. Alles wat ze nog niet kennen is interessant en moet onderzocht worden. Dat is precies wat de Ontdekkers zo’n succes maakt. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers naschoolse activiteiten. Allerlei leuke, spannende en inspirerende cursussen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Daarnaast kunnen kinderen gratis meedoen aan verschillende sporten, toernooien en vakantieactiviteiten. In de Ontdekkingsbrochure staan alle cursussen en activiteiten overzichtelijk omschreven. Deze wordt door Team Brede Impuls vier keer per jaar verspreid onder scholen in Rijswijk. Want ieder kind verdient de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen! 

De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat wordt uitgevoerd door Haaglanden Beweegt in samenwerking met lokale partners en Team Brede Impuls.

www.ontdekkersrijswijk.nl

Sport in de wijk

Wil je graag zaalvoetballen, maar weet je niet met wie of waar dit kan? Doe gratis mee met de activiteiten van Sport in de Wijk! Elke maandag en woensdag voetballen we met een groep van ongeveer 15 jongens (15 t/m 25 jaar) uit de wijk van 20:30 – 22:30 uur in de gymzaal van basisschool ’t Kristal in Rijswijk. Tijdens Sport in de Wijk is het meer dan alleen een balletje trappen. Het sociale aspect tijdens de activiteit is namelijk erg belangrijk. Er heerst een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer waarbij veel gekletst en gelachen wordt. Daarnaast staan de professionele begeleiders van Sport in de Wijk tijdens deze twee uur ook klaar voor je om laagdrempelig met je in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen, zoals school, studie, werk, religie en omgaan met geld.

Aanmelden is niet nodig. Wil je meer info? Neem dan contact op met Bas Honders (coördinator Sport in de Wijk) via b.honders@haaglandenbeweegt of 06-43038663 (bellen of WhatsApp).

Cruyff Court

Hou jij van sporten in de buitenlucht? Dan zijn de gratis activiteiten op  het Cruyff Court iets voor jou! Twee keer per week is er begeleiding vanuit Haaglanden Beweegt, die klaar staat om samen met jou verschillende Sport en Spel activiteiten te doen.

*Aanmelden is niet verplicht, activiteiten zijn gratis.

Woensdag: 13.00-15.00
Vrijdag: 15.30-17.30
Locatie: Cruyff Court aan de Klaroenstraat Rijswijk

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kevin de Wit
Email: k.dewit@haaglandenbeweegt.nl
Telefoonnummer: 0653609962
Facebook: Programmacoördinator Kevin

Helden van de Natuur

Helden van de Natuur is de roepnaam van Groen doet Goed in Rijswijk. Het is een binnen- en buitenschools programma met verschillende activiteiten om kinderen te stimuleren meer naar buiten te gaan en op avontuur te gaan in de natuur. Kinderen leren over de natuur en het milieu door lessen, die binnen school gegeven worden door partners, leerkrachten en vrijwilligers.

Buiten schooltijd ontwikkelen we activiteiten om de kinderen te stimuleren om ook in hun vrije tijd meer in de natuur te doen. Hiervoor werken we samen met verschillende partners en programma’s in de Rijswijk. We verbinden, verdiepen en vernieuwen bestaande activiteiten en projecten. Ook voegen we totaal nieuwe initiatieven toe. We maken het aanbod zichtbaar voor kinderen en hun opvoeders via website, nieuwsbrieven, pers en social media.

Zo heeft Helden van de Natuur onder andere de volgende educatieprogramma’s ontwikkelt en deskundigheidstrainingen: natuurspoor, leskisten en schoolpleintraining. Verder houdt Helden van de Natuur zich bezig met het organiseren van groene netwerkbijeenkomsten en naschoolse activiteiten. Voor meer informatie, zie onze site.

https://www.heldenvandenatuur.nl/rijswijk/

Happy Fit

Happy Fit is een programma om de gezonde leefstijl onder Rijswijkers (0 tot 100 jaar) te bevorderen. Met het programma wil de gemeente een blijvende boost geven aan de lokale volksgezondheid. Hiervoor werken vele Rijswijkse ondernemers, organisaties en instellingen, zoals sportscholen, sportverenigingen, fysiotherapeuten, diëtisten, personal trainers, scholen, zorg- en welzijnsorganisaties al twee jaar enthousiast samen. De speerpunten waarop wordt ingezet zijn: 

 • Gezonde leefstijl 
 • Genotsmiddelen (bevorderen van het niet roken/terugdringen van schadelijk alcoholgebruik)
 • Overgewicht en obesitas (bevorderen van gezond gewicht)
 • Sociale weerbaarheid (preventie van depressie en versterking van sociale weerbaarheid)
 • Eenzaamheid
 • Diabetici

http://www.happyfitrijswijk.nl/

Sportmix

Tijdens Sportmix maak je kennis met allerlei verschillende sporten en onwijs leuke spelletjes, natuurlijk kan je zelf ook met een sport of spel komen zodat we kunnen kijken of we het tijdens de Sportmix kunnen doen.

De Sportmix is op de volgende dagen en is op basis van instuifvorm (aanmelden is dus niet verplicht).

 • Dinsdag, 4-8 jaar van 15.15-17.00, Gymzaal Brede School Muziekbuurt (Zij-ingang schalmeistraat 15)
 • Woensdag 4-13 jaar van 12.30-14.30, Van Zweedenzaal (Jacob van Offwegenlaan 40A
 • Donderdag 9-13 jaar van 15.15-17.00 , Gymzaal Brede School Muziekbuurt (Zij-ingang schalmeistraat 15).

Ben je voor de eerste keer? Dan krijg je een formulier mee die ingevuld moet worden door de ouders, hiervan wordt een pasje gemaakt die elke keer moet worden meegenomen i.v.m. de gegeven. *Aanmelden is niet verplicht, activiteiten zijn gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kevin de Wit
Email: k.dewit@haaglandenbeweegt.nl
Telefoonnummer: 0653609962
Facebook: Programmacoördinator Kevin

Peuter- en Kleutergym

Speciaal voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar organiseren wij peuter- en kleutergym. Tijdens deze gezellige en leerzame activiteit ontdekken kinderen wat ze met hun lichaam kunnen doen. Spelenderwijs oefenen kinderen ook met tellen en het herkennen van bijvoorbeeld kleuren en dierengeluiden. Daarnaast ontmoeten zij andere kinderen en leren zo samen spelen.
Peuter- en kleutergym wordt gegeven door onze gediplomeerde vakdocenten.

Periodes 2020
Periode 1: 11 januari t/m 11 april
Periode 2: 18 april t/m 18 juli
Periode 3: 5 september t/m 28 november
Een periode bestaat uit 12 lessen en kost €60,-. Het is ook mogelijk om losse lessen af te nemen voor €6,- per keer. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Gebruik lessen
De lessen kunnen alleen gebruikt worden in de periode (1 t/m 3) waarin deze zijn afgenomen.

Gratis proefles
Het is mogelijk om deel te nemen aan een proefles. Kies bij het aantal lessen voor de optie “Proefles”.

Ingangen locaties

 • Bredeschool Harnaschpolder – Delft
  Zij ingang, rechtdoor, onder de trap door aan de linkerkant is de gymzaal
 • OBS Nicolaas Beetsschool – Rijswijk
  Ingang van de gymzaal is aan de zijkant van de school, eerst door het hek

Aanmelden kan hier.

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

015 241 11 51

info@haaglandenbeweegt.nl

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Haaglanden Beweegt
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 55 640 990
Rek: NL12 RABO 0102 9131 53
BTW: 8517.98.238.B01

Social Media