Haaglanden Beweegt

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Participatie in sport, beweging en cultuur verbetert de lichamelijke en psychische gezondheid en is dé manier om vitaal te blijven en anderen te ontmoeten. Haaglanden Beweegt organiseert (sport)evenementen, activiteiten en projecten voor inwoners van alle leeftijden om hen te activeren en hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. We dagen onszelf uit om de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd met sport, beweging en plezier op te lossen.

Onze manier van (samen)werken richt zich op het inzetten van de kracht van onze groep én het verbinden van expertise en netwerken. Wij geloven dat wanneer er één gemeenschappelijk doel nagestreefd wordt, mensen hier graag aan mee willen werken.

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Team Delft

Klik hier om de pagina van Team Delft te bezoeken

Team Rijswijk

Klik hier om de pagina van Team Rijswijk te bezoeken

De kracht van een groep

Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Wij kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk. Buiten de kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.

Sportief Besteed Groep

Haaglanden Beweegt is onderdeel van Sportief Besteed Groep. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Samen in actie komen? Neem contact met ons op!
 

Rijnland Beweegt

Sport en een gezonde leefstijl. Twee belangrijke thema’s op weg naar een gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. De regio Rijnland met Leiden als belangrijke kern bruist van de energie, creativiteit, talent en is sterk in beweging. Als verbinders, aanjagers én coördinatoren zorgen wij ervoor dat alle inwoners van Leiden dat optimaal kunnen benutten. Daarom steken wij energie in de verbinding van inwoners, welzijnsorganisaties, (sport)verenigingen, zorgorganisaties. Dat doen we altijd door samenwerken. Zo zorgen we met de kracht van sport voor beweging en ontmoeting. Wij brengen energie!

Sport Heroes

Sport Heroes is het marketingbureau met hart voor sport en oog voor maatschappij. De sportieve marketing professionals zetten talenten in om sociale overwinningen te boeken. Voor iedere uitdaging maken wij de perfecte opstelling. We zetten sterke concepten, campagnes, producties en events in voor ieder project. Jouw marketingdoelen bereiken? Geloof in de kracht van authenticiteit, creativiteit en daadkracht. 

Sportief Plus

Sportief Plus brengt senioren in beweging in de wijk en in zorginstellingen. Wij bedenken concepten die inspireren en aanzetten tot beweging, verbinding en actie, waarbij plezier, kennis(deling) en creativiteit voorop staat. Van enthousiaste wandelgroepen en energieke bokslessen tot lessen valpreventie. Eventuele kleine kwaaltjes en ongemakken worden verminderd, de dag ziet er gewoon net even wat zonniger uit. 

Lansingerland Beweegt

Lekker sporten, genieten van kunst en meedoen met cultuuractiviteiten. Lansingerland Beweegt zorgt er samen met lokale sportverenigingen en cultuuraanbieders voor dat nóg meer inwoners in Lansingerland op eigen wijze in beweging komen en kunst & cultuur ontdekken. De sportcoaches en cultuurcoach zijn echte verbinders en aanjagers. Zij stimuleren onderlinge samenwerking en zetten zich in voor een laagdrempelig en aantrekkelijk sport- en cultuuraanbod.

Sportief Onderwijs

Een goede motoriek, lekker in je vel zitten en gezond bezig zijn. Ieder kind verdient goed en gepast bewegingsonderwijs. Dat biedt immers de solide bodem voor gezond onderwijs in zijn geheel. Nog groter: de basis van een gezond en goed leven. Maar hoe zorgt u als school voor de juiste beweging in deze veranderende tijden? U hebt steeds meer behoefte aan flexibiliteit, expertise, maatwerk en duurzame inzet.

Young Talents

Bij Young Talents staat de (talent)ontwikkeling en groei van jongeren centraal. Onze ervaren jongerencoaches kennen de leefwereld van jongeren. Zij inspireren de jongeren om het beste bij zichzelf naar boven te halen en een positieve impact te maken op de samenleving.

SBG Verhuur

Sportief Besteed Groep Verhuur is dé aanbieder op het gebied van sport- en spelmateriaal en luchtkussens. Scholen, (sport)verenigingen, kinderdagverblijven, wijk- en buurtverenigingen maar ook andere organisaties met sport- en spelevenementen en natuurlijk particulieren kunnen hier gebruik van maken.

 

Het verschil maken in jouw gemeente, organisatie of regio?

Door sport, bewegen en cultuur blijf je gezond en ontmoet je anderen. Elke dag zien we wat sport, beweging en positiviteit doen met je lichaam en geest en die ervaring en energie geven we dóór!
Wij zijn de grondlegger van een aantal nieuwe interventies, die inmiddels ook door andere partijen zijn opgepakt. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Geverifieerd door MonsterInsights