WORKSHOPS VOOR KIDS

Eigenlijk is een evenement, projectweek, gymles of bedrijfsuitje niet compleet met een nieuwe, spannende sportieve of creatieve activiteit. Onze gespecialiseerde sportieve beweegcoaches organiseren en verzorgen graag verschillende workshops voor uw leerlingen, kinderen of personeel. Dit kan overal. Bijvoorbeeld in uw bedrijfspand, vergaderruimte, gymzaal, sporthal of kinderopvang.  Maar eventueel ook op een (sport)locatie die wij voor u kunnen regelen. Van een meerdaagse cursus tot een eenmalige workshop. Van lacrosse tot streetdance en van voetbal tot Archery Attack. Wij bieden talloze verschillende workshops aan!

Wat zijn de kosten?

Wij bieden zowel sportieve workshops als special workshops aan, de kosten hiervan zijn als volgt:

  • Voor een sportieve workshop zijn de kosten € 60,- ex BTW per uur. Hierbij komt een gediplomeerde beweegcoach op uw locatie om de gewenste sportieve workshop te verzorgen, dit is de basisprijs voor een workshop waarbij de beweegcoach gebruik maakt van jullie locatie en materiaal of klein materiaal wat de beweegcoach zelf kan meenemen.
  • Voor een special workshop maken wij graag een offerte op maat voor u. Omdat het hierbij erg van belang is welk materiaal, locatie en personeel wij hiervoor in moeten zetten komen wij graag met een passend voorstel om zodoende aan al uw wensen en behoeftes te kunnen voldoen.

Om de veiligheid te garanderen en iedereen voldoende aandacht te kunnen geven hanteren we een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Als er behoefte is om meer personen mee te laten doen dan komt er een extra collega mee. Uiteraard is dit van invloed op de prijs. Veel voordeliger zijn onze abonnementen. Zo kunt u het hele jaar door workshops afnemen en tegelijkertijd geld besparen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of kunnen we je op een andere manier helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.