Nieuwsbericht Sportproeverij

Met Segbroek in Beweging willen wij inwoners uit het stadsdeel motiveren, activeren en enthousiasmeren om in beweging te komen. Het kleine duwtje in de rug die mensen net wel in beweging laat komen, dat willen wij zijn. Door middel van storytelling, video, campagnes, bijeenkomsten en mooie ontwerpen, de inwoners op de hoogte brengen van alle mogelijkheden binnen hun stadsdeel.

In de eerste twee weken van november is er vanuit het project Segbroek in Beweging een Sportproeverij georganiseerd. De Sportproeverij is georganiseerd voor bewoners uit het stadsdeel Segbroek, met als doel om bewoners de mogelijkheid te bieden te ‘proeven’ van de sporten die er allemaal in Segbroek zijn. 

Vijftien sportaanbieders hebben hun deuren geopend voor de inwoners uit het stadsdeel. Samen met hen hebben wij de inwoners uit Segbroek in Beweging gebracht.  Daarmee hebben zij bijgedragen aan het succes van de Sportproeverij. 

Nogmaals willen wij alle sportaanbieders danken voor het in beweging brengen van Segbroek. Want samen brengen we Segbroek in Beweging, jij toch ook?

Luka Snijders
Geverifieerd door MonsterInsights