RIJSWIJK- Alle Programmacoördinatoren van Team Brede Impuls (TBI) zijn ambassadeur van Kinderzwerfboek. Een mooi initiatief vanuit Minibieb Endezant. Samen met 230 ambassadeurs zijn zij op 15 juli gestart met het avontuur van zwerfboeken. Dit zijn boeken die zwerven van kind naar kind.  

Alle kinderen houden van verhalen. En wat is mooier dan om deze zomer zelf verhalen te lezen? Na een mooie aftrap van de Rijswijkse wethouders Johanna Besteman en Larissa Bentvelzen voor de actie ‘Zomerlezen van kinderzwerfboeken’, was het tijd om op een mooie locatie in Rijswijk het boek achter te laten. Of aan een kind mee te geven met de vraag om deze te lezen en ook door te geven.

Tips voor een goede zwerfplek
Wat is de perfecte zwerfplek? Verstop het zwerfboek tussen de groenten in de supermarkt, doe het zwerfboek cadeau of stop een zwerfboek in een kinderfietstas. Het is ook mogelijk om je zwerfbroek naar de minibieb of KinderzwerfboekStation te brengen.

Vinden wij leuk
Heb jij een zwerfboek gevonden en gelezen? Plaats een foto op de Facebookpagina van Team Brede Impuls- Rijswijk en maak kans op een cadeautje. Gebruik hiervoor de hastag #zomerlezen #Kinderzwerfboek #minibiebendezant.

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Haaglanden Beweegt realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Geverifieerd door MonsterInsights