RIJSWIJK– Weet jouw kind nog niet welke sport hij of zij zou willen beoefenen? Twijfelen jullie tussen twee sporten? Dan is de Sportproeverij iets voor jouw kind! Na een kick-off op 19 september bij het winkelcentrum In de Bogaard, kunnen basisschool kinderen in Rijswijk zes weken lang kosteloos kennis maken met verschillende sporten.

Het impulsproject Sportproeverij zal alle kinderen in heel Rijswijk kennis laten maken met diverse sporten en sportverenigingen. Elke zes weken vindt de proeverij plaats in een wijk. Na schooltijd kunnen kinderen uit de wijk komen proeven aan de verschillende sporten en zo op een laagdrempelige manier ervaren of sport wat voor hen is. De eerste ronde is vanaf 28 september vanaf het sportpark Prinses Irene. De kinderen kunnen een aantal weken deelnemen aan de Sportproeverij.

Programma kick-off
In lijn met de Nationale Sportweek vindt op 19 september de kick-off plaats. Hier heb jij de kans om de Rijswijkse verenigingen te zien op het Bogaardplein. Doe jij ook mee aan een demo en ervaar de sport. Op deze manier kunnen Rijswijkse ouders en kinderen kennis maken met het diverse Rijswijkse sportaanbod!

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Haaglanden Beweegt realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Aanmelden kunt u via: bit.ly/sportproeverij

 

Geverifieerd door MonsterInsights