Beste relatie/deelnemer,

Het coronavirus raakt inmiddels meer dan alleen onze gezondheid. De overheid is genoodzaakt hard op te treden tegen deze pandemie en Corona raakt de wereld ontzettend hard. De situatie brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maken we ons zorgen over wat er kan gebeuren. Het stelt onze medewerkers bloot aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk en met elkaar het hoofd moeten bieden. 

Het belangrijkste blijft uw en onze gezondheid. Als organisatie hebben we bovendien de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u als dit gelukkig allemaal voorbij is gebruik kunt blijven maken van onze dienstverlening.

Om dit te kunnen blijven garanderen, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen, is onze dienstverlening aangepast aan de nieuwe situatie en vinden er geen beweegactiviteiten plaats tot en met 6 april. Deze situatie zal met het huidige verloop van het virus nog in beweging blijven en zodoende ook de maatregelen die wij treffen. Haaglanden Beweegt volgt daarbij richtlijnen van het RIVM en de overheid. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers voorop. We dragen bij om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Volg de berichtgevingen op onze websites en social media om op de hoogte te blijven van wat onze medewerkers allemaal doen om u binnenkort te kunnen verwelkomen. 

Vooral nu moeten we oog hebben en houden voor elkaar. Als groep zullen wij ook nu die stap extra blijven zetten voor onze relaties en deelnemers. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen. 

Vriendelijke groet, 

Stefan Barrett,

Luthmarnick Maria

Haaglanden Beweegt

 

Wat kunt u verder van ons verwachten?

Beschikbaarheid

Vanwege uw en onze gezondheid worden geen beweegactiviteiten aangeboden en vinden gesprekken met onze medewerkers online of via de telefoon / chat plaats. Als het écht nodig is, zijn fysieke afspraken mogelijk na 6 april. Haaglanden Beweegt houdt de vaste lijn (015-2411151) op kantooruren beschikbaar om u te woord te staan. 

Juist in deze bijzondere tijd willen we u goed blijven helpen. Voor specifieke vragen over onze dienstverlening, kunt u contact met hen opnemen via de bekende contactperso(o)n(en), nummers en e-mailadressen.

Dienstverlenend

We houden intensief contact met onze klanten en deelnemers. De signalen die wij daaruit krijgen, gebruiken wij om er voor u te zijn. Wij nemen waar nodig de komende periode actief contact met u op. Al is het even om te horen dat alles goed met u gaat!

Zorgvuldigheid

Wij constateren dat wij door deze situatie u helaas niet altijd de zorgvuldige en fijne dienstverlening kunnen verlenen die u van ons gewend bent. Wij betreuren dit ten zeerste maar hopen voor uw begrip, de huidige situatie mag een verklaring zijn, maar geen excuus. Wij streven ernaar administratieve afhandelingen en andere zaken die nu opspelen zorgvuldig en adequaat af te handelen maar hebben daarin wat meer tijd nodig dan gebruikelijk het geval is.

Geverifieerd door MonsterInsights