Helden van de Natuur

Helden van de Natuur

Helden van de Natuur is de roepnaam van Groen doet Goed in Rijswijk. Het is een binnen- en buitenschools programma met verschillende activiteiten om kinderen te stimuleren meer naar buiten te gaan en op avontuur te gaan in de natuur. Kinderen leren over de natuur en het milieu door lessen, die binnen school gegeven worden door partners, leerkrachten en vrijwilligers.

 

Buiten schooltijd ontwikkelen we activiteiten om de kinderen te stimuleren om ook in hun vrije tijd meer in de natuur te doen. Hiervoor werken we samen met verschillende partners en programma’s in de Rijswijk. We verbinden, verdiepen en vernieuwen bestaande activiteiten en projecten. Ook voegen we totaal nieuwe initiatieven toe. We maken het aanbod zichtbaar voor kinderen en hun opvoeders via website, nieuwsbrieven, pers en social media.

 

Zo heeft Helden van de Natuur onder andere de volgende educatieprogramma’s ontwikkelt en deskundigheidstrainingen: natuurspoor, leskisten en schoolpleintraining. Verder houdt Helden van de Natuur zich bezig met het organiseren van groene netwerkbijeenkomsten en naschoolse activiteiten. Voor meer informatie, zie onze site.

https://www.heldenvandenatuur.nl/rijswijk/

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Noortje de Tombe
Email: n.detombe@haaglandenbeweegt.nl
Telefoonnummer: 06-42650453

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Haaglanden Beweegt
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 55 640 990
Rek: NL12 RABO 0102 9131 53
BTW: 8517.98.238.B01

Social Media