Happyfit_Rijswijk

HAPPY FIT - LOGO
Afgelopen woensdag, 14 juni, was Happy Fit 4-12 aanwezig bij de buitenspeeldag op de CBS de Melodie en op de Petrus school. Daar werden die dag leuke buiten-speel-activiteiten gehouden. Voor alle kinderen had Happy Fit op deze warme dag ook nog een flesje water voor alle kinderen waarop te zien was welke gezonde en lekkere dingen je kan mengen met gewoon water. Water drinken is namelijk lekker en gezond!

Happy Fit 4-12 heeft dit schooljaar op drie scholen en in de wijk activiteiten uitgevoerd in samenwerking met verschillende organisaties in Rijswijk om een gezonde leefstijl bij kinderen, hun ouders en de buitenwereld, zoals leerkrachten, te stimuleren en aan te moedigen!

 

Op de buitenspeeldag is aan Welzijn Rijswijk het bordspel ‘Play Healthy” aangeboden, als dank voor hun inzet op gezonde leefstijl aan kinderen, en hun (groot)ouders samen met de vrijwillige Happy Fit ambassadeurs van Happy Fit in de wijk. Het spel kan samen gespeeld worden bij Welzijn Rijswijk en zo leren kinderen op een leuke en leerzame manier over gezonde voeding, bewegen hygiëne lichamelijke en sociale ontwikkeling.

Want: Happy Fit = Gezond en Fit leven = Lekker in je vel zitten!

Kijk ook op facebook:

https://www.facebook.com/ambassadeurshappyfit/

of

https://nl-nl.facebook.com/HappyFitRijswijk/

Comments are closed.