Avondvierdaagse

Een gezonde Avond4daagse met Albert Heijn Delft en JOGG-Delft

14 JUNI 2019

Delft, 12 juni 2019 – Op maandag 17 juni start de 41e jeugd Avond4daagse en 56e Avond4daagse in Delft. Ruim 2000 basisschoolkinderen in Delft kijken uit naar vier dagen lekker bewegen en samen lol maken. Albert Heijn-Delft stimuleert samen met JOGG-Delft (Jongeren Op Gezond Gewicht) wandelaars gezond te eten en veel water te drinken. Albert Heijn-Delft deelt verantwoorde snacks uit die niet alleen heel lekker zijn, maar vanwege hun formaat ook makkelijk voor onderweg en passen bij het thema van dit jaar: “Onze voetbaldames zijn top, in het oranje zetten wij Delft op zijn kop!!!”

Gezond tussendoortje
Ook dit jaar gaat Albert Heijn de samenwerking aan met JOGG-Delft. Van 17 t/m 21 juni wordt er gewandeld en plezier gemaakt, kilometers lang. De Avondvierdaagse is het leukste wandelevenement van Nederland voor basisschoolkinderen. Dat vinden Albert Heijn en JOGG-Delft ook. Daarom biedt Albert Heijn-Delft heel veel makkelijke, verantwoorde snacks. Het thema van de Avondvierdaagse staat in het teken van de Oranje leeuwinnen. Dus wortels en mandarijntjes om de Leeuwinnen een hart onder de riem te steken. Maar zo ook andere  snoepgroente, appels en bananen. Neem ook je bidon mee en vul die bij met water! Het past allemaal met gemak in de rugzak en hapt of drinkt lekker weg. Wie goed eet, presteert beter en herstelt sneller.

Jongeren op gezond gewicht – Delft
Albert Heijn vindt de gezondheid van kids belangrijk en JOGG-Delft ook! Samen werken we aan  een gezondere avondvierdaagse en deelt Albert Heijn op maandag in de buurt van het kleveringpad; dinsdag in de buurt van het Maartensrechtpad; op woensdag op de hoek bij de Noordhoornseweg/Kastanjewetering; op donderdag; in de buurt van de Mozartlaan en op vrijdag voor de AH in de Choorstraat water en/of fruit uit. Neem je eigen bidon dus mee!

Albert Heijn vult dagelijks 5 miljoen borden en wil daarbij jong en oud inspireren om lekkere, gezonde keuzes te maken. Dit doen we met ons grote assortiment in verse producten, door te informeren over gezondere keuzes en door een bijdrage te leveren aan initiatieven voor een actievere leefstijl.

Meer info over de avondvierdaagse in Delft kijk even op: https://avondvierdaagsedelft.nl/home

Comments are closed.