Ontdek de Ontdekkers

De Ontdekkers doen coole, nieuwe dingen en zijn lekker actief bezig. Want er valt van alles te ontdekken op het gebied van cultuur, sport, natuur, taal en techniek! Ben jij ook een Ontdekker? Meld je dan aan voor een cursus, vakantieactiviteit of een wijkactiviteit en ontdek nieuwe sporten, hobby’s en misschien wel jouw verborgen talent!

Ieder kind is een ontdekker
Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan graag op ontdekkingsreis samen met Pascal. Alles wat ze nog niet kennen is interessant en moet onderzocht worden. Dat is precies wat de Ontdekkers zo’n succes maakt. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers naschoolse activiteiten. Allerlei leuke, spannende en inspirerende cursussen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Daarnaast kunnen kinderen gratis meedoen aan verschillende sporten, toernooien en vakantieactiviteiten. In de Ontdekkersbrochure staan alle cursussen en activiteiten overzichtelijk omschreven. Deze wordt door Team Brede Impuls 4 keer per jaar verspreid onder scholen in Rijswijk. Want ieder kind verdient de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen!

De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat wordt uitgevoerd door Team Brede Impuls in samenwerking met lokale partners: zie ook www.ontdekkersrijswijk.nl

 

Geverifieerd door MonsterInsights