ONTDEK DE ONTDEKKERS
De Ontdekkers doen coole, nieuwe dingen en zijn lekker actief bezig. Want er valt van alles te ontdekken op het gebied van cultuur, sport, natuur, taal en techniek! Ben jij ook een Ontdekker? Meld je dan aan voor een cursus, vakantieactiviteit of een wijkactiviteit en ontdek nieuwe sporten, hobby’s en misschien wel jouw verborgen talent!

IEDER KIND IS EEN ONTDEKKER 
Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan graag op ontdekkingsreis samen met Pascal. Alles wat ze nog niet kennen is interessant en moet onderzocht worden. Dat is precies wat de Ontdekkers zo’n succes maakt. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers naschoolse activiteiten. Allerlei leuke, spannende en inspirerende cursussen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Daarnaast kunnen kinderen gratis meedoen aan verschillende sporten, toernooien en vakantieactiviteiten. In de Ontdekkingsbrochure staan alle cursussen en activiteiten overzichtelijk omschreven. Deze wordt door Team Brede Impuls 4 keer per jaar verspreid onder scholen in Rijswijk. Want ieder kind verdient de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen! 

De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat wordt uitgevoerd door Team Brede Impuls in samenwerking met lokale partners.

Ontdekkerscursussen
Ieder kwartaal kun je meedoen aan Ontdekkerscursussen. Een cursus bestaat uit 6 lessen, waarin je kennismaakt met een sport of een creatieve hobby. Als er een nieuw cursusblok begint, wordt op alle scholen de Ontdekkersbrochure uitgedeeld.

Vakantieactiviteiten
Hou je er niet van om stil te zitten in de vakantie, maar wil je lekker sporten, spelletjes spelen en andere leuke activiteiten doen? Houd dan de website in de gaten voor de Ontdekkersactiviteiten in de vakanties. Alle vakantieactiviteiten zijn gratis, maar let er wel op dat aanmelden verplicht is.

Wijkactiviteiten
Zit je op de basisschool en wil je meedoen met sportieve wijkactiviteiten? Wil je lekker sporten of dansen met jouw vrienden en klasgenootjes? Kom dan naar de activiteiten bij jou op school of in de wijk!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of kunnen we je op een andere manier helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of kunnen we je op een andere manier helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.