Plaats voor 23 februari jouw recensie op de Facebook-pagina van de Ontdekkers en maak kans op een gratis Ontdekkerscursus!

ONTDEK DE ONTDEKKERS
De Ontdekkers doen coole, nieuwe dingen en zijn lekker actief bezig. Want er valt van alles te ontdekken op het gebied van cultuur, sport, natuur, taal en techniek! Ben jij ook een Ontdekker? Meld je dan aan voor een cursus, vakantieactiviteit of een wijkactiviteit en ontdek nieuwe sporten, hobby’s en misschien wel jouw verborgen talent!

IEDER KIND IS EEN ONTDEKKER 
Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan graag op ontdekkingsreis samen met Pascal. Alles wat ze nog niet kennen is interessant en moet onderzocht worden. Dat is precies wat de Ontdekkers zo’n succes maakt. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers naschoolse activiteiten. Allerlei leuke, spannende en inspirerende cursussen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Daarnaast kunnen kinderen gratis meedoen aan verschillende sporten, toernooien en vakantieactiviteiten. In de Ontdekkingsbrochure staan alle cursussen en activiteiten overzichtelijk omschreven. Deze wordt door Team Brede Impuls 4 keer per jaar verspreid onder scholen in Rijswijk. Want ieder kind verdient de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen! 

De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat wordt uitgevoerd door Team Brede Impuls in samenwerking met lokale partners.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of kunnen we je op een andere manier helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of kunnen we je op een andere manier helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.