Ontdek de Ontdekkers

– GEEN ONTDEKKERSACTIVITEITEN TOT 6 APRIL –

Het coronavirus heeft in de afgelopen weken meer geraakt dan alleen onze gezondheid. De huidige situatie brengt veel onzekerheid met zich mee en wij maken ons als organisatie ook zorgen over wat er kan gebeuren. Het belangrijkste is en blijft uw en onze gezondheid. Als organisatie hebben we bovendien de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u, als dit gelukkig allemaal voorbij is, gebruik kunt blijven maken van onze dienstverlening.

Om dit te garanderen, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen, is onze dienstverlening aangepast en vinden er helaas geen cursussen plaats tot en met 6 april.

De ontdekker doet coole, nieuwe dingen en is actief bezig. Want er valt immers altijd wat te ontdekken. Helaas in deze situatie moeten wij de ontdekkingsreis uitstellen tot 6 april zodat wij straks weer onbeperkt samen op ontdekkingstocht kunnen gaan en nieuwe dingen kunnen ontdekken.

Voor nu moeten we oog hebben en houden voor elkaar. Als groep zullen wij ook nu die stap extra blijven zetten om zo in de toekomst weer samen op ontdekkingstocht te gaan.


Wat kunt u verder van ons verwachten?

Beschikbaarheid

Vanwege uw en onze gezondheid worden geen beweegactiviteiten aangeboden en vinden gesprekken met onze medewerkers online of via de telefoon / chat plaats. Als het écht nodig is, zijn fysieke afspraken mogelijk na 6 april. Wij houden de vaste lijn (015-2411151) op kantooruren beschikbaar om u te woord te staan. 

Juist in deze bijzondere tijd willen we u goed blijven helpen. Voor specifieke vragen over onze dienstverlening, kunt u contact met hen opnemen via de bekende contactperso(o)n(en), nummers en e-mailadressen.

Dienstverlenend

We houden intensief contact met onze klanten en deelnemers. De signalen die wij daaruit krijgen, gebruiken wij om er voor u te zijn. Wij nemen waar nodig de komende periode actief contact met u op. Al is het even om te horen dat alles goed met u gaat!

Zorgvuldigheid

Wij constateren dat wij door deze situatie u helaas niet altijd de zorgvuldige en fijne dienstverlening kunnen verlenen die u van ons gewend bent. Wij betreuren dit ten zeerste maar hopen voor uw begrip, de huidige situatie mag een verklaring zijn, maar geen excuus. Wij streven ernaar administratieve afhandelingen en andere zaken die nu opspelen zorgvuldig en adequaat af te handelen maar hebben daarin wat meer tijd nodig dan gebruikelijk het geval is.

De Ontdekkers doen coole, nieuwe dingen en zijn lekker actief bezig. Want er valt van alles te ontdekken op het gebied van cultuur, sport, natuur, taal en techniek! Ben jij ook een Ontdekker? Meld je dan aan voor een cursus, vakantieactiviteit of een wijkactiviteit en ontdek nieuwe sporten, hobby’s en misschien wel jouw verborgen talent!

Ieder kind is een ontdekker
Kinderen zijn nieuwsgierig en gaan graag op ontdekkingsreis samen met Pascal. Alles wat ze nog niet kennen is interessant en moet onderzocht worden. Dat is precies wat de Ontdekkers zo’n succes maakt. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers naschoolse activiteiten. Allerlei leuke, spannende en inspirerende cursussen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Daarnaast kunnen kinderen gratis meedoen aan verschillende sporten, toernooien en vakantieactiviteiten. In de Ontdekkingsbrochure staan alle cursussen en activiteiten overzichtelijk omschreven. Deze wordt door Team Brede Impuls 4 keer per jaar verspreid onder scholen in Rijswijk. Want ieder kind verdient de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen!

De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat wordt uitgevoerd door Team Brede Impuls in samenwerking met lokale partners.

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

015 241 11 51

info@haaglandenbeweegt.nl

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Haaglanden Beweegt
Vulcanusweg 263C,
2624 AV Delft

KvK: 55 640 990
Rek: NL12 RABO 0102 9131 53
BTW: 8517.98.238.B01

Social Media