Delft voor Elkaar

Sport laat je groeien als mens. Het vergroot je wereld.
Delft voor Elkaar is er voor iedereen!

Delft is een actieve sportgemeente waar veel wordt georganiseerd. Wij zijn één van de organisaties binnen het netwerk Delft Voor Elkaar en zetten sport in als middel om iedereen (van 0-100 jaar) mooie resultaten te laten behalen. Sport gaat wat ons betreft over lekker actief en gezond bewegen, waarbij iedereen die meedoet – ook buiten de sport – meer in het leven staat. Zo geven wij bijvoorbeeld fietslessen aan migranten-vrouwen die op deze manier mobiel en zelfredzaam worden, waarbij zij tegelijkertijd hun vrienden- en kennissenkring vergroten. 

Wij zijn overal te vinden: in aandachtswijken, op basisscholen, bij sportverenigingen, dagbestedingsprojecten, sportevents en playgrounds. Wij bedenken, voeren uit, coördineren en praten met uiteenlopende partners om diverse interventies voor elkaar te krijgen. Denk aan dansprojecten, naschoolse playground-activiteiten, clinics met eind-evenementen, bewegingslessen voor ouderen en activiteiten waar buren met elkaar in contact komen. Met speciale aandacht voor extra ondersteuning voor sportverenigingen, die in dit alles een centrale rol spelen. Uiteraard werken wij vanuit de hoofdthema’s die vanuit Delft voor Elkaar en de gemeente zijn bedacht. Het gaat ons om resultaat, de passie en plezier waarmee we dat bereiken!

Kom met ons in contact

Wij doen iets terug voor de maatschappij en halen daar veel energie uit. Iedereen omarmt sport, zodra zij ermee in aanraking komen en merken het verschil. Wij zien dit positieve, verbindende gevoel terug op de scholen, in de wijk en bij de sportverenigingen. Wil je met ons in contact komen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Voor een overzicht van al onze activiteiten ga je naar delftvoorelkaar.nl. Hieronder vind je ook een overzicht van alle projecten. We hopen je snel te ontmoeten!

Buurtsport-
coaches

Verenigings-
ondersteuners (VO)

JOGG Delft

Geverifieerd door MonsterInsights