De Boodschappen & Uitjes Dienst valt in de prijzen

17 APRIL 2019

Tijdens het LEF festival voor professionals in het sociaal domein in Delft, werden de jaarlijkse Innovatie Awards uitgereikt. Het initiatief van KopieKoffie Delft van Harmen van der Laan won de eerste prijs. De Boodschappen & Uitjes Dienst, waar buurtsportcoach Natasja de Vroome actief is, won de derde prijs en de Publieksprijs.

De Boodschappen & Uitjes Dienst doet samen met ouderen boodschappen en biedt andere activiteiten aan. Ouderen worden thuis opgehaald en begeleid door een vrijwilliger. Zo gaan ze samen uit eten, sjoelen, of een lunchconcert bezoeken en leggen ze nieuwe contacten waaruit vriendschappen ontstaan. De Boodschappen & Uitjes Dienst was voor het publiek de winnaar, samen met de Herstelacademie. Die is opgericht door (ex)cliƫnten met een GGZ-achtergrond.

Het LEF festival is een jaarlijks festival voor professionals in de zorg en ondersteuning. Tijdens het LEF festival worden projecten, initiatieven en succesvolle samenwerkingen binnen het sociaal domein gedeeld. En worden de Innovatie Awards binnen het sociaal domein bekendgemaakt.

Comments are closed.