Haaglanden Beweegt en Sportief Advies zijn wegens vrijgekomen functie en groeiend aantal opdrachten op zoek naar een ervaren projectmanager.

Wij zoeken per direct een Projectmanager maatschappelijke projecten

voor 28-36 uur p/w

Sportief Besteed Groep is wegens vrijgekomen functie en groeiend aantal opdrachten op zoek naar een ervaren projectmanager, die vol toewijding en energie twee teams versterkt:

 • Haaglanden Beweegt, team Brede Impuls Rijswijk
 • Sportief Advies, team Kennis, Innovatie en Kwaliteit

De taken
In Rijswijk werk je samen met collega’s en hun wijkpartners plannen uit om kinderen hun talent te laten ontdekken. Je brengt zo een aantrekkelijk School & Wijk programma tot stand boordevol activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur, techniek en taal. Je ondersteunt het team in de uitvoering van projecten door onder andere subsidie- of fondsaanvragen te schrijven, PR & communicatie en monitoring en evaluatie te verzorgen. Je signaleert kansen, ontwikkelingen en trends voor nieuwe projectplannen.

Vanuit het kantoor in Delft heb je de leiding over diverse maatschappelijke stimuleringsprojecten op het gebied van gezonde leefstijl. De projecten draaien in verschillende gemeenten van Zuid-Holland. Je werkt samen met lokale partners en stuurt de uitvoering aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de doelstellingen, de planning, het budget en de verantwoording van de projecten. Daarnaast werk je samen met je collega’s nieuwe projectplannen, subsidieaanvragen of aanbestedingen.

Functie-eisen

 • Minimaal een opleiding op Hbo-niveau
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager en/of aanjager
 • Communicatief vaardig: je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift
 • Op positieve wijze krijg je zaken geregeld en mensen in beweging
 • Stressbestendig: op hectische momenten en rondom deadlines blijf je scherp en beheerst
 • Resultaatgerichte werkwijze, nauwkeurig en goed georganiseerd
 • Creatief en proactief in het zien van kansen, mogelijkheden en oplossingen
 • Zelfstandig kunnen werken en goed kunnen samenwerken met verschillende sectoren en functies
 • Ervaring met het schrijven van succesvolle financieringsaanvragen en/of projectplannen is een pré
 • Woonachtig in provincie Zuid Holland

Wij bieden
Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een werkplek in Rijswijk en in Delft. Een stimulerende werkomgeving met collega’s en samenwerkingspartners uit verschillende maatschappelijke sectoren. Ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap binnen onze groeiende organisatie. Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 2.700 en € 3.900 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Minimaal een aanstelling van 7 maanden, met verlenging afhankelijk van het functioneren en het verloop van opdrachten.

 Reageren
Wij nodigen je uit je brief en C.V. per email te richten aan Stefan Barrett; solliciteren@sportiefadvies.nl. Solliciteren kan tot uiterlijk 24 mei 2019.

Comments are closed.

Logo Header Menu